Do misky nasypeme mouku, přidáme na kousky nakrájené máslo a zakysanou smetanu. Z ingrediencí vyrobíme těsto a necháme asi hodinu odpočinout.
Z těsta vyválíme obdélník, který rozkrájíme asi na 3 centimetry široké pruhy, které narolujeme na plechové trubičky, položíme na plech, každou pečlivě potřeme rozšlehaným vajíčkem a pečeme v předem vyhřáté troubě na 180°C asi 15 minut.
Čas pečení využijeme pro přípravu náplní do kremrolí. Trochu složitější náplni je pařížská šlehačka, kterou vyrobíme tak, že nastrouháme čokoládu a tu nasypeme do šlehačky. Na sporáku pomalu zahříváme do varu a když se začne šlehačka vařit, odstavíme ji a zchladíme v ledové vodě. Studenou šlehačku potom vyšleháme na a hustý krém. Jednodušší je bílková náplň – v páře jednoduše vyšleháme bílky s cukrem.
Po vychladnutí kremrole sundáme z trubiček a naplníme pařížskou šlehačkou nebo bílkovám sněhem. Nakonec kremrole pocukrujeme moučkovým cukrem a podáváme.